036 53 90 808 info@almereinbusiness.nl

Over ons

AlmereInBusiness is een samenwerkingsverband van Almeerse ondernemers op gebied van (strategische) communicatie, marketing en online engagement. Wij helpen bedrijven en organisaties in ondernemend Almere (en soms daarbuiten) om zich stevig eigen-wijs te positioneren en profileren.

Daarbij hebben wij veel kennis van en warm hart voor de Almeerse regio. Wij voelen ons ermee verbonden.
Via gerichte initiatieven dragen wij daarom ook graag bij aan de collectieve slagkracht van de regio en een positief beeld van onze stad.

 

Voor wie

Almere is een echte MKB-stad, met veel ZP-ers en stevige Midden- en Kleinbedrijven. Juist bij deze doelgroep voelen wij ons thuis. Bij klanten die persoonlijk zijn verbonden met hun bedrijf, Almere tot een levendige stad maken en vooral praktisch willen samenwerken. Niet blijven hangen in teveel theorie, maar vooral met goede onderbouwing samen aan de slag.
Daarnaast hebben we veel sympathie voor organisaties die op non-profit basis bijdragen aan een waardevolle stad. We steken er extra graag onze handen voor uit de mouwen.

 

Wat we doen

We helpen dus bij positionering en profilering. En dat op een aardse manier.
Dat kan natuurlijk op meerdere manieren en via veel vormen. We schrijven teksten. Ontwerpen websites. Zorgen dat websites niet verouderen. Maken echte digitale magazines i.p.v. scroll-scroll-scroll pdf’s. We maken en beheren platforms. We verzorgen beeldmateriaal. We helpen verbinden met klanten en andere betrokkenen.
Veel kunnen we zelf. Maar we vinden het ook meer dan leuk om waar nodig samen te werken met Almeerse collega-ondernemers die krachtig zijn op hun eigen deelgebied. Samen wordt het sterker.