Nieuwe site

Heb je nog geen site?
Of ben je toe aan vernieuwing?

Ieder bedrijf is natuurlijk anders. Wij willen de website maken die echt past bij jóuw bedrijf of organisatie. Dus krijgen we graag eerst goed beeld van wie je bent, wat je doet, voor wie en wat de functie van jouw website is. Daarmee maken we vervolgens een helder voorstel, op maat.

We maken het nooit ingewikkelder dan nodig is, maar bij ‘even een site bouwen’ spelen altijd een aantal zaken:

  • Pakketkeuze: We kunnen sites bouwen met verschillende pakketten. Welke we samen kiezen hangt af van de gewenste functionaliteit, maar ook in hoeverre je zelf al thuis bent in een pakket. Het is vaak handig om zelf kleinere aanpassingen te kunnen verwerken.

  • Site-grootte en -structuur: Hoe uitgebreid de site wordt is sterk afhankelijk van je wensen. Soms volstaat een one-pager, vaak zijn meer pagina’s nodig om het goede verhaal te vertellen. We adviseren je over een heldere site-structuur.

  • Aansprekende teksten: We gaan ervan uit dat jij zelf de inhoudelijke teksten levert voor de site. Jij kent jullie bedrijf en dienstverlening het best. We kunnen natuurlijk wel helpen om de teksten pakkender en toegankelijker te maken.

  • Uitnodigende functionaliteiten: De website voorzien we van alle juiste functionaliteiten, passend bij jouw wensen. Een contactformulier is redelijk standaard; wellicht wil je een blogfunctie, een betaalmogelijkheid of een eigen interactie-platform.

  • Verbinding met andere social media: Je website is natuurlijk slechts één van de onderdelen die je online inzet. We adviseren je hoe je de verschillende instrumenten verbindt en zorgen voor goede koppeling van social media aan je website.

  • Meten is weten: Om goed te kunnen volgen wat er op jouw website gebeurt, kunnen we analysetools als Google Analytics voor je inbouwen. Zo kun je meten of je inspanningen voldoende resultaat opleveren en kun je goed bijsturen.

  • Veiligheid vóór alles: Webveiligheid wordt natuurlijk steeds belangrijker. Om hackers geen kans te geven zorgen we voor de juiste slotjes op je website. En we informeren je over alle privacy-aspecten.

Geinteresseerd? Neem meteen contact met ons op!